088 61 61 100
05-12-2018
14-11-2017
07-07-2017
10-06-2017
08-05-2017


Vanuit de drijfveer om met een zorgvuldige begeleiding van een scheiding te zorgen dat betrokkenen weer op een goede manier verder kunnen en de schade van scheiden zoveel mogelijk te beperken heeft Family Matters de samenwerking gezocht en gevonden met Meander Training en Coaching. 

Emoties bij scheiding

Emoties spelen bij het beëindigen van een relatie een grote rol. Zonder die emoties zou bijvoorbeeld de financiële regeling een stuk eenvoudiger zijn: een huis bijvoorbeeld is immers een stapel stenen als emotie buiten beschouwing blijft. 

Met de integrale aanpak - die vanwege het belang van maatwerk in verschillende vormen kan worden aangeboden -  is er aandacht voor zowel de zakelijke als de emotionele kant van de scheiding. Coach en Mindfulnesstrainer mevrouw Jos van Veen kan tijdens het scheidingstraject met beide partijen of met één van hen aan de slag om onder meer 
op heel praktische wijze handvatten te geven om de emoties een plek te geven, om dingen los te laten en/of te accepteren; om iemand weer in zijn of haar kracht te laten komen die nodig is om beslissingen te kunnen nemen, verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen aandeel en leven; om te werken aan een goede toekomst.

Rust en kracht hervinden

Scheiden is meer dan het afwikkelen van een juridische procedure. Het is een proces van afscheid, iets afsluiten en opnieuw beginnen. Een goede afwikkeling is voor beide partners en voor de kinderen van groot belang en een goede afwikkeling begint bij het besef van dat belang.

Rust krijg je door een oerdegelijke vastlegging van afspraken, zodat je iets hebt om op terug te vallen en je niet later alsnog voor vervelende verrassingen komt te staan. Weer opkrabbelen gaat met hulp en handvatten van een professional aanzienlijk sneller dan als je daar alleen voor gaat staan. De situatie waarin je je nu bevindt kun je niet veranderen, maar wel de manier waarop je er mee omgaat.

Scheiding heeft invloed op kinderen, werk en gezondheid

De gecombineerde aanpak heeft vele voordelen voor de direct betrokkene, maar ook voor de kinderen, voor werkgevers en bedrijven. Zolang je worstelt met de scheiding en alles wat daarbij komt kijken beheerst dat je gedachten en je functioneren en ben je als ouder, werknemer en/of ondernemer niet met je (volledige) aandacht bij je kind, werk en/of bedrijf. 


Nu twee coachings- of mindfullness-sessies bij scheiding bij totaalpakket scheiding

Samen kunnen we een plan op maat samenstellen, waarbij de persoonlijke behoeften en wensen van de cliënt die bewust met een scheiding wil omgaan centraal staan. Soms kunnen 1 of 2 sessies bij de coach voldoende zijn, soms is er meer nodig. Kies je voor het traject ‘samen scheiden met grip op de kosten’, een uitstekend en volledig geregelde scheiding tegen een vast tarief, dan zijn daar twee coachings- of mindfulness-sessies bij inbegrepen. Behoefte aan meer informatie? Neem dan gerust even vrijblijvend contact op.


Ter introductie: Jos van Veen

          

 

 


Maak een
vrijblijvende
afspraak
Stel een vraag
Publicaties
Informatiefilms

Family Matters

Familierecht-
advocatuur

Scheiden

Bemiddeling

Financiën

Ouderschapsplan-
begeleiding

Preventief advies

Second Opinion