088 61 61 100

Scheiden

Scheiden is een heel ingrijpend proces. Daar zijn wij ons zeer van bewust. Als je kinderen er in betrokken zijn geldt die enorme impact voor het hele gezin. Je leven staat totaal op z’n kop. Maar ook van de kring mensen rondom je heen: je ouders, de opa en oma van je kinderen, je familieleden en je vrienden. Je hebt er dus groot belang bij om in gesprek te blijven of dat in elk geval een kans te geven.

Voor de meeste mensen is scheiden geen dagelijkse kost dus komt er een heleboel op je af waar je onbekend mee bent en geen ervaring mee hebt. Wij hebben die ervaring wel, het is ons dagelijks werk en wij zorgen dat onze kennis actueel is. Onze missie is om in de eerste plaats rust te creëren. Rust krijg je onder meer door goede informatie. En de beste informatie kun je krijgen als er naar je geluisterd wordt en wel door iemand die het klappen van de zweep kent.

Als je trouwt ga je een juridische verbintenis aan en vaak zijn mensen zich daar niet van bewust of gewoon niet mee bezig. Als je die verbintenis weer moet ontvlechten komt daar meer bij kijken dan je op het eerste gezicht zou denken. Praktisch, financieel, fiscaal. Je kunt dat niet allemaal weten en je hoeft het ook niet allemaal zelf te weten, maar het is wel belangrijk dat je goed geïnformeerd wordt over wat er in jouw situatie speelt, zodat je weloverwogen beslissingen kunt nemen.


Bemiddeling?

Ouderschapsplan?

Second opinion?

Maak een
vrijblijvende
afspraak
Stel een vraag
Publicaties
Informatiefilms

Family Matters

Familierecht-
advocatuur

Scheiden

Bemiddeling

Financiën

Ouderschapsplan-
begeleiding

Preventief advies

Second Opinion