088 61 61 100

Second Opinion

Heb je al een advocaat of mediator maar twijfel je of jullie op de juiste weg zitten? Lees dan snel verder. 

Een mediator is per definitie neutraal en onpartijdig. Ben je in een mediationtraject betrokken? Dan krijg je van de mediator geen persoonlijk advies. Toch kun je daar behoefte aan hebben. Blijf je daarmee rondlopen? Dan kan dit onbedoeld de mediation bemoeilijken. Het is dus helemaal niet verkeerd om op de zijlijn iemand mee te laten kijken.

Family Matters kan met respect voor het lopende proces meekijken, tips geven en alternatieven voorhouden, Kortom, wij kunnen onzekerheid wegnemen en kracht meegeven. In de meeste gevallen zal het daarbij blijven en hoeft dit niet veel tijd (en dus geld) te kosten. Overigens zal een zetje in de rug in het mediationtraject op de totale kosten doorgaans geen negatieve invloed hebben.

Bij een second opinion kan ook blijken dat je echt op het verkeerde spoor zit. Dan is het beter om daar in een zo vroeg mogelijk stadium achter te komen. Family Matters kan meedenken over hoe je dit het beste zou kunnen oplossen.

Ook buiten mediation om kun je behoefte hebben aan iemand die met je meekijkt. Bijvoorbeeld als je twijfelt over een (hoger beroep) advies of een in een procedure gekozen insteek.

 vraag een second opinion aan!


Mediation

Wil je samen tot een oplossing komen?

Preventief advies

Waarom vraag je preventief advies aan?

Eigen advocaat

hoe ziet het scheidingsproces eruit?

Scheiden

Waar moet je beginnen?